Voor de nieuwe aanmeldingen hebben we een wachttijd van 6 tot 8 weken!

U verzorgt, wij helpen!

Betalen

Uw rekening wordt verzorgd door betalingsbureau Infomedics. In bijna alle gevallen zal dit bedrijf de rekening declareren bij uw verzekering als u gekozen heeft voor een aanvullende verzekering voor tandheelkundige verzorging.

Voor het deel van de rekening dat slechts gedeeltelijk of niet vergoed wordt, krijgt u een rekening van Infomedics. Deze rekening wordt per mail verzonden. Wilt u liever een rekening per post, dan kunt u dat aan ons doorgeven. Het kan zijn dat u in het geval van gedeeltelijke vergoeding van uw verzekering een aparte nota krijgt.

Indien gewenst kan de rekening ook contant aan de balie betaald worden.

We hebben een pinautomaat.

Wanneer u vragen over de nota heeft, kunt u contact opnemen met infomedics, patiëntenservicelijn via het nummer 0900 777 7771 (10 cent per minuut) en u kunt een kopie nota opvragen via nummer 0900 – 5050 303 (50 cent per gesprek); u kunt ook via de website http://www.uwnota.nl/ een en ander regelen.

Tijdens de weekenddienst en als we waarnemen voor spoedgevallen dan dient er wel contant te worden afgerekend. U krijgt dan een nota mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Wij hanteren de betalingsvoorwaarden van Infomedics.