Voor de nieuwe aanmeldingen hebben we een wachttijd van 6 tot 8 weken!

U verzorgt, wij helpen!

Inschrijfformulier

Meld u aan als patiënt

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij Mondzorgpraktijk De Laar! U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen waarin we u vragen naar uw naam, telefoonnummer en e-mail adres.

Woont u dichtbij? Dan kunt u ook langskomen en aan onze balie vragen om een inschrijfformulier. Dat kan van ma-vr, 8.30-12.30 uur.

Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op. Tijdens dit eerste contact kunnen wij alvast eventuele vragen beantwoorden en uitleg geven over onze praktijk. Daarna mailen wij u dan het uitgebreide inschrijfformulier, alsmede een gezondheidsvragenlijst.

Zodra u deze formulieren heeft geretourneerd krijgt u van ons via mail een verzoek om uw tandartsdossier op te kunnen vragen bij uw huidige tandarts. Houd u rekening met een verwerkingstijd / wachtlijst van ongeveer 6 weken.

Tijdens het eerste bezoek

Bang voor de tandarts

Inschrijfformulier

Voor het intakegesprek plannen we 20-30 minuten. U maakt kennis met de tandarts en/of mondhygiënist. Samen nemen wij uw medische gegevens door en uw tandheelkundige wensen en klachten. Vervolgens doen wij een aantal controles:

  • De eerste periodieke controle van het gebit
  • Knarsen-, klemmen- en/of erosiecontrole
  • Tandvleesdiagnose

Indien nodig maken wij röntgenoverzichtsfoto’s voor verdere diagnostiek. Soms is het noodzakelijk dat wij samen met u een zorgplan opstellen voor uw gebit, waarin uw mogelijkheden binnen een afgesproken tijdsbestek worden opgenomen. In het zorgplan is ook een begroting opgenomen.

Het kan zijn dat na de eerste afspraak een volgende afspraak voor het reinigen van het gebit volgt bij de preventieassistente of bij de mondhygiënist. Eventueel kan er ook sprake zijn van een vervolgbehandeling bij de tandarts.

Betaling: Patiënten van 18 jaar en ouder dienen de behandelingen direct te betalen. U ontvangt een factuur na de behandeling die u kunt indienen bij uw verzekering voor vergoeding.